호텔&요리&관광/요리학

켈거리명문 SAIT 요리학과 - Professional Cooking

모리's 2013. 7. 19. 14:36

[켈거리 명문컬리지 SAIT 요리학과 - Professional Cooking]

 

SAIT - Professional Cooking

 

SAIT의 인기학과인 Professional Cooking (요리학)에 대해 알아보도록 할께요. 프로그램 시작일은 매년 9월이며 졸업 후 취업률이 매우 높은 학과 중 하나입니다. 2011년도 SAIT 요리학과의 취업률은 100% 이었습니다.  아래는 학교홈페이지에 나와있는 프로그램에 관한 간단한 설명인데요. 요약을 하자면, 요리학과정은 총 5 학기로 이루어져있으며, 3학기때는 10주의 인턴쉽을 하게 됩니다. 모든 학생들은 요리에 관한 안전, 위생, 조리도구관련 및 기초지식에 관한 공부를 시작으로 본격적인 요리수업을 하게 된답니다. 요리학과에 포함되어 있는 인턴쉽은 필수 수업으로 무조건 참여를 해야합니다.

 

The Professional Cooking program is designed to satisfy the growing demand for creative and innovative people in the hospitality industry. The program consists of five semesters. The first and second semesters are taken in succession; the third semester consists of a 10-week internship involving eight weeks of industry experience, followed by the fourth and fifth semesters.All students begin the program with Culinary Fundamentals which orients them to safety and sanitation, kitchen equipment and practices and program expectations. Students are required to dress in accordance to the culinary schools regulations and industry expectations. Students are required to attend certain courses outside regular school hours. The internship is a mandatory requirement for the program.

 

 

 

 

 

SAIT 요리학 교육과정 - Diploma

 

 

 

 프로그램 학비

- $29,648 (2년)

 

SAIT와 연계되어 있는 학교 (편입시 참고)

Through SAIT Polytechnic transfer agreements and institution partnerships, graduates of this SAIT program may be eligible for credit at the following universities and colleges:

  • Alberta Apprenticeship and Industry Training
  • Humber College Institute of Technology & Advanced Learning
  • University of New Brunswick, Saint John

SAIT- 요리학과 졸업 후 연봉